6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super god og cremet smag
  • God Keto ret

Ulemper

  • Man mangle mæthed, hvis du ikke er i ketose
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En lækker og smagfuld kyllingeret på under 30 minutter, og som altid kombineres med noget lækkert grønt. Den cremede sauce er lækker, og har et godt tvist af hvidløg og persille, som passer godt til. En god Keto ret.

Cremet kyllingeret i svampesauce og med grønne asparges til

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid15 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 493kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 38g
Fedt: 32g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 spsk smør
  • 200 gram champignon
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 spsk smør
  • 300 gram kyllingeinderfilet
  • 75 ml bouillon hønse
  • 50 ml madlavningsfløde 18%
  • 1 tsk sennep
  • 50 gram flødeost
  • 0,5 bundt frisk persille
Stegte asparges
  • 1 spsk smør
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 bundt asparges
  • 1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Cremet kyllingeret
  • Start med at skylle champignon, og dem i skiver. Tilsæt så smør og hvidløgsfed og timian på en pande, og steg det i ca 2-3 minutter. Champignon skrumper, og skub dem så ud i siden. Krydder kyllingeinderfiletterne med salt og peber, og steg dem på samme pande i midten.
  • Når kyllingen er gennemstegt, tilsætter du bone broth, eller almindelig hønsebuillon, hvis du kun har det. Tilsæt så madlavningsfløde og sennep, og rør det godt rundt. Lad det simre i 2 minutter, og rør flødeosten ud i saucen. Hak persille fint og tilsæt det meste, men gem en lille smule til serveringen. Smag saucen til med salt og peber.
Stegte asparges
  • Tilsæt smør på en pande og pres så hvidløgsfed. Skær bunden af dine asparges og steg dem smør og hvidløg i 2-3 minutter. Tilsæt citronsaft og steg dem lidt mere, til du synes de er færdige. Server asparges sammen med den cremede kyllingeret, og drys med frisk persille inden servering
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her