5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • En ret der har det hele
  • Flot og lækkert

Ulemper

  • Mange ingredienser
Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
6

Endelig vurdering af retten

Denne ret er utrolig enkelt, let og utrolig god. Det er en ret der har en utrolig god helhed, og som er sund og god på Keto. Den har bøffen, en god sovs, grønsager og noget lækkert og lidt fedt tilbehør.

Entrecote med svampesovs og blomkålsmos

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid35 min
Samlet tid50 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 651kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 32g
Fedt: 59g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Entrecout med grønsager
  • 0,5 stk broccoli
  • 3 stk løse tomater
  • 1 stk peberfrugter
  • 300 stk entrecote
  • 1 spsk smør
Blomkålsmos
  • 1 stk blomkål
  • 20 ml piskefløde
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk salt
Svampesovs
  • 400 gram champignon
  • 200 ml bouillon
  • 400 ml piskefløde
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 0,5 tsk tørret timian

Fremgangsmåde

Entrecote og grønsager
  • Tænd for ovnen på 210°
  • Skær broccoli, tomater og peberfrugt i spisestørrelser og læg det i et ovnfast fad. Skær blomkål i mindre buketter når vi nu er i gang med kniven. Sæt fadet i ovnen.
  • Tag en pande og tilsæt smør, når det smørret er varmt tilsætter du din entrecote, og steger den i kun 2 minutter på hver side (da den nu skal i ovnen). Tag den af og læg den over i fadet til ovnen, og hæld smørret med over. Bag indtil grønsagerne har fået lidt farve.
    Du kan også stege entrecote på grillen og grønsagerne på grillen. Enten brug et ovnfast fad til grønsagerne eller læg dem i sølvpapir. Husk at tilsætte godt med fedtstof i sølvpapiret, og vend det ofte.
Blomkålsmos
  • Sæt vand til at koge og kog dine blomkålsbuketter i 10 minutter indtil de er bløde. Hæld vandet fra, tilsæt piskefløde, smør og salt og blend det med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Svampesovs
  • Skær svampe i mindre stykker og genbrug panden fra før ved at lave sovsen der. Tilsæt svampene og steg dem i 3-4 minutter. Tilsæt timian, salt og peber og steg lidt videre. Tilsæt okseboullion og piskefløde og kog sovsen op. Sæt varmen ned og lad den simre indtil du er klar til at spise.
Noter:
Hvidløgssmør er ikke indregnet i hverken indkøbsliste eller i næringsindhold
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her