6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem, og passer sig selv
  • Smager godt
  • Mætter og er ganske kalorielet

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Frittata er skøn ret og er en ret, som der gerne kan spises til såvel morgenmad, frokost og aftensmad i forskellige udgaver. I denne version, laver vi den med squash, broccoli og lidt kylling, og den kan serveres med eller uden en lille salat. Den er nem at og simpel at lave, og passer bare sig selv på panden.

 

Fritatta med kylling og broccoli

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid15 min
Ventetid25 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 693kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 53g
Fedt: 41g
Fiber:

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 150 gram kyllingebryst
  • 5 stk æg
  • 50 ml piskefløde
  • 1 tsk stødt paprika
  • 1 stk broccoli
  • 0,5 stk squash
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 gram parmesan

Fremgangsmåde

  • Start med at krydre kyllingen med salt og peber. Tilsæt lidt fedtstof til den pande, du tænker at bruge til din fritatta. Steg kyllingen på begge sider, og læg det på spisebræt. Riv det fra hinanden med to gafler, så godt som du kan. Læg det så til side
  • Lav nu en blanding af æg, fløde og paprika, samt salt og peber.
  • Skær broccoli i buketter og squash i skriver, hvorefter du skærer skiverne i kvarte derefter.
  • Tilsæt olivenolie på panden og derefter ægge blandingen. Tilsæt dit broccoli og squash (hvis du har et stort broccoli, kan du undvære at tilsætte alt, men blot bruge 3/4-dele af den. Tilsæt det revet kylling, og sørg for, at det er jævnt fordelt i panden.
  • Top med parmesan på toppen, og steg det på lav varme i ca. 25 minutter med låg. Husk at der skal være låg på, da du ellers kan risikere at få en fritatta der ikke er bagt på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her