1.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave om morgenen
  • Smager godt og kan varieres på mange måder

Ulemper

  • Rå æg er for nogle ikke lige sagen
Tid
10
Smag
9
Holdbarhed
6
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

En æggelatte er for mange en simpel og hurtig morgenmad, som faktisk holder dem mæt rigtig længe. Latten blander rå æg med kaffe, og derudover en række andre ingredienser efter behov. Den har en god smag, og da den piskes, får den en lækker top af skum.

Æggelatte

Bedøm denne ret

4.5 fra 2 stemmer
Køkkentid2 min
Ventetid2 min
Samlet tid4 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 226kcal
Kulhydrater: 1g
Protein: 9g
Fedt: 17g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1 kop kaffe
  • 1 tsk MCT olie
  • 1 tsk kanel

Fremgangsmåde

  • Brug en miniblender eller en stavblender, og tilføj simpelt alle ingredienser og blend det godt. Du kan med fordel fylde dit glas eller termokrus med varm vand, og lade det stå imens du laver resten.
  • Du kan supplere med lidt ekstra fedt, hvis du oplever, at den ikke holder dit mæt særlig længe. Alternativt er du ikke fedttilvænnet eller i ketose. Mangler den sødme, kan du tilføje 1 tsk sukrin.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her