8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God is til dem der ikke vil nøjes med isterninge is!
  • Få kulhydrater og smager herligt
  • Frozen yoghurt på græsk yoghurt 10%

Ulemper

Tid
10
Smag
10

Endelig vurdering af retten

Når det er varmt, har vi lyst til is! Her får du en lækker opskrift på frozen yoghurt kiwi is, lavet i is forme. Den frosne yoghurt laves på græsk yoghurt 10%, og selve sorbetisen på en masse af kiwi. Den smager herligt, er ganske kulhydratfattig, og er mere end den klassiske frosne isterninge-pind, som mange lader sig nøjes med. Prøv den :)

 

Frozen yoghurt kiwi is af græsk yoghurt

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid5 t
Samlet tid5 t 10 min
Opskrift til: 4 is
Type: [Keto]
Kalorier: 112kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 5g
Fedt: 6g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk æggehvide
  • 50 gram sukrin eller tilsvarende sødestof
  • 200 gram græsk yoghurt 10%
  • 4 stk kiwi
  • 1 stk appelsin
  • 1 stk lime

Fremgangsmåde

  • Pisk æggehvide let luftigt og tilsæt sødestof/sukrin og pisk det med. Tag en skål og tilsæt græsk yoghurt. Pres saften fra ca. en halv citron i, og riv skrællen fra en halv citron. Bland det godt sammen
  • Vend så ægge-sukker massen i, og rør det ganske let sammen. Smag til og tilsæt eventuelt mere sødme eller appelsinsaft
  • Skær skrællen af kiwi og blend det til en samlede masse. Pres saften fra en hel lime i kiwi-massen
  • Tilsæt så græsk yoghurt i bunden af sine is-forme og kiwi ovenpå. Stik en ispind i, og sæt den på køl i 5-6 timer, gerne mere. Så har du en lækker frozen yoghurt kiwi-is!
Noter:
De 50 gram sukrin er kulhydrater fra polyoler, og fremgår ikke i ernæringsberegingen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her