4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Fantastisk tilbehør på Keto
  • En god, frisk og selvstændig salat
  • Enormt god med friske og danske råvarer

Ulemper

  • Kan være kedelig om vinteren, da råvarerne skal være gode
Tid
10
Smag
10
Holdbarhed
6
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En græsk salat er ideelt på Keto, da den blander en række kulhydrat fattige grøntsager, med en god olivenolie, feta og oliven. Den middelhavsret, der er ekstremt sund, og som kan smage helt igennem fantastisk, hvis råvarerne er gode. Den afhænger meget af råvarerne, da den er så simpel som den er, og den er derfor oftest bedst om sommeren med danske og lokale råvarer

Græsk salat med feta og oliven, perfekt på Keto

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Samlet tid10 min
Opskrift til: 2 Personer
Type: [Keto]
Kalorier: 258kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 8g
Fedt: 24g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 3 stk løse tomater store
  • 1 stk agurk
  • 1 stk rødløg
  • 80 gram feta
  • 30 gram oliven
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  • En græsk salat er en salat vi laver, lige inden vi skal spise, da den skal spises ultra frisk. Den tager ingen tid at lave, og er et utrolig godt supplement, til rigtig mange ting. Så lad os komme i gang. Tag først en tallerken, som du kan lægge dine grøntsager på, og så anretter vi det til sidst.
  • Halver rødløg og fjern skrald. Skær den over på midten og skær den derefter i strimler. Læg til side. Skyld agurk og tomater, og skær agurk i skiver og tomater i både.
  • Læg nu dine grøntsager på lag. Agurker i bunden, rødløg og lidt tomater. Drys gerne med lidt salt undervejs, og et stryg olivenolie. Læg dem lag på lag, læg feta på toppen, oliven lidt hist og pist, og og giv den hele armen med olivenolien til sidst. Drys med salt og peber på toppen. Og så er vi færdige!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her