12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Havbars er lækkert og anderledes for mange. Andre fisk kan også bruge.
  • Dejligt med pistacienødder i en hovedret

Ulemper

  • Nødderne skal pilles
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

En frisk og lækker ret med fisk, kombineret med karamelliserede rosenkål og drysset med persille og pistacienødder. Det er helt klart en lidt anderledes, men ganske lækker ret, hvor pistacienødderne ikke kan undværes. Hvis du ikke kan finde havbars, kan du andre fisk fra havaborre familien

Grillede havbars med karamelliserede rosenkål og pistacienødder

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid15 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 809kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 47g
Fedt: 61g
Fiber: 12g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 400 gram havbars eller en anden slags fisk
  • 1 tsk stødt paprika
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 2 spsk smør
Rosenkål
  • 500 gram rosenkål
  • 4 spsk smør
  • 1 stk rødløg
  • 40 ml rødvinseddike
  • 50 gram pistacienødder

Fremgangsmåde

Fisk
  • Læg din havbars på et skærebræt. Pres hvidløgsfed over fisken, og gnid paprika, salt og peber på fisken. Hak persille og gnid også en mindre håndfuld over fisken. Lad den trække lidt i krydderierne. Du kan med fordel lave rosenkålen, og vende tilbage til næste punkt efter 5-10 minutter.
  • Efter fisken har trukket i 5-10 minutter, tilsætter du halvdelen af smørret på en pande og steger fisken på den ene side i ca. 7 minutter. Tilsæt mere smør til panden og steg i ca. 6-7 minutter på den anden side også.
Rosenkål
  • Tilsæt vand i en gryde, så de lige dækker rosenkålen. Kog dem i 6-7 minutter.
  • Tag en gryde og tilsæt rødvinseddike. Hak løg og steg dem i eddiken, sauter rosenkål i ca. 5 minutter, indtil de begynder at tage en gylden farve. Drys med salt og peber.
  • Pil pistacienødder og drys dem inden servering, samt hak persille og drys inden servering. Spis den grillede havbars med karamelliserede rosenkål.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her