14.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Let og sommerlig
- Mætter fint og super kalorielet
Ulemper
- Ca. 14 kulhydater per portion, som er for meget for nogle.
Endelig vurdering af retten
En rejesalat der blandes med en række kraftige og smagfulde ingredienser som soltørrede tomater og blåbær. Den er super god, kalorielet, og low carb, selvom vi rammer ca. 14 gram kulhydrater per portion. Det er en super lækker og grøn ret, der er enormt sommerlig og let.
Grillet rejesalat med blåbær og grønt
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 300 gram tigerrejer
- 1 spsk smør
- 2 tsk cajunkrydderi
- 2 stk hvidløgsfed
- 0,5 stk lime
- 65 gram soltørrede tomater
- 125 gram rucola
- 1 bundt asparges
- 0,5 stk squash sommersquash hvis muligt
- 50 gram blåbær
- 1 stk hvidløg helt stort
- 1 spsk olivenolie
- 0,5 stk lime
Fremgangsmåde
- Hvis muligt, så smelt dit smør og tilsæt det i en frysepose. Pres hvidløgsfed, tilsæt saft fra lime, og cajunkrydderi. Husk også salt og peber. Tilsæt tigerrejerne og lad dem trække imens vi laver resten af salaten. Tanken er, at vi griller dem, men alternativt kan du stege dem på en pande.
- Tag en stor skål og læg rucola i, hak soltørrede tomater fint og læg ved, og top salaten med blåbær.
- Skær bunden af asparges og skær din squash i spisestørrelser.
- Steg rejerne på grillen ved hård varme i ca. 2 minutter. Tag dem af, og steg squash og asparges, pas på de ikke falder ned igennem risten, hvis du griller dem. Halver også et helt hvidløg og grill det godt og grundigt.
- Læg dem ved salaten og stryg med limesaft og olivenolie.