3.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Super lowcarb
- Stadig mættende og lækkert
- Hurtigt at lave
- Kød og salat
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Kød og salat er som regel en sikker vinder, og det samme er denne Keto opskrift. Vi har taget simple koteletter, og krydret dem med mange lækre krydderier, og serveret dem på en græsk inspireret salatbund
Grillet svinekoteletter på middelhavsinspireret salatbund
Bedøm denne ret
Ingredienser
Kød og krydderier
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk sojasauce
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk stødt paprika
- 0,5 tsk tørret spidskommen
- 1 stk hvidløgsfed
- 0,5 tsk tørret oregano
- 0,5 tsk tørret basilikum
- 300 gram svinekoteletter nakkekoteletter
Salatbund
- 125 gram blandet salat
- 4 stk løse tomater
- 0,5 stk agurk
- 0,5 stk peberfrugter rød
- 40 gram oliven
- 1 stk rødløg
- 45 gram feta
Salatdressing
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret basilikum
Fremgangsmåde
Kød og marinade
- Start med at tilsætte alle krydderierne, soja og olie i en pose, og tilsætte dine nakkekoteletter. Lad det trække i 15 minutter, imens du lige tænder grillen, og forbereder resten af salaten.
Salatbund
- Skær tomater fint halver dem, hvis du foretrækker store både. Hak agurk fint og skær peberfrugter i mindre stykker også. Halver oliven og skær rødløg i strimler, tilsæt det hele i en salat, sammen med de blandede salatblade, og lav så marinaden.
- Bland citronsaft, olivenolie og tørret basilikum, sammen med salt og peber. Tilsæt det til salaten og bland det hele godt rundt.
Stegning og anretning
- Steg koteletterne på grillen i ca. 4 minutter på begge sider, eller på panden til de er gennemstegte.
- Fordel salaten på tallerkner og skær koteletterne i nogle skiver og læg dem ved. Drys med feta på toppen inden servering.