7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Super kalorielet
- Mætter og smager godt
- Stort måltid med få kulhydrater og få kalorier også
Ulemper
- Kold aftensmad
Endelig vurdering af retten
Her laver vi et hurtigt, sundt og simpelt måltid, baseret på en stor salat både med røget kold laks, pocherede æg og en håndfuld cashewnødder. Vi laver også en cremet dressing til, og fuldender retten og gør den lækker og super god på Keto
Grønt måltid med røget laks, pocherede æg og cashewnødder
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 125 gram blandet salat
- 0,5 bundt radiser
- 30 gram cashewnødder
- 1 stk avocado
- 2 stk æg
- 30 gram græsk yoghurt 10%
- 1 tsk æblecidereddike
- 1 spsk citronsaft
- 200 gram røget laks
Fremgangsmåde
Forberedelse
- Skyl salat og radiser, og steg cashewnødder på en tør pande ved middel varme, så de får en anelse sprødhed.
- Tag en gryde med vand, og bring vandet i kog.
- Imens cashewnødderne steger og vandet koger op, hakker du salat fint og skærer radiser i skiver. Del avocado og fjern stenen, og skær indmaden i skiver. Anret salat, radiser og avocadoskiver på tallerkner for det antal, der spiser med.
Pocherede æg
- Tag et glas, og læg husfilm ned i det, så det laver en lille skål i glasset. Klæk så et æg deri, og saml husfilmen omkring ægget ved at sno det rundt. Læg "æggepakken" ned i det kogende vand, og kog det i 5 minutter. Idet vi pakker ægget ind, behøver du hverken at røre i vandet, og du kan koge flere på én gang. Anret på tallerknen.
Dressing
- Lav nu en dressing af græsk yoghurt, æblecidereddike, citron og salt og peber, og bland det godt. Det skal være lidt flydende, så eventuelt tilsæt et skvat vand, så konsistensen passer. Smag det til med mere salt og peber.
Servering
- Tag dit røget laks, og server det i salaten. Tilsæt cashewnødder og stryg med dressingen inden servering