11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Kalorielet og smagfuldt
  • Anderledes og god ret

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
6
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

I denne opskrift har vi eksperimenteret med smagfulde måder at servere laks på, og serverer derfor denne i spidskålsblade, i en kombination med coleslaw og edamamebønner. Et kæmpe hit, og en god opskrift, der er kalorielet, men med et godt næringsindhold Keto

 

Grøntsagswraps med laks, coleslaw og edamamebønner

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid15 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 572kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 33g
Fedt: 41g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 225 gram laksefilet
  • 0,5 stk spidskål ca. 250-300 gram
  • 2 stk gulerødder
  • 50 gram edamamebønner
  • 35 gram mayonnaise
  • 50 gram græsk yoghurt 10% ca. 3-4 spsk
  • 2 tsk æblecidereddike
  • 1 tsk honning
  • 1 stk avocado

Fremgangsmåde

Laks og bagning
  • Start med at krydre laksen med salt og peber. Tilsæt lidt væske i et ovnfast fad, og læg laksen. Tænd for ovnen på 200°, og bag ovnen i ca. 15 minutter.
Coleslaw
  • Riv nu gulerødder i en skål. Tag de 4 yderste lag af spidskål fra, og læg dem til side, så de kan brug dem som wraps/skåle. Skær spidskål fint. Læg det i skålen.
  • Pil edamamebønner, hvis du har købt dem som hele bønner. Hvis de er på frost, kan du sagtens optøe dem direkte i mikrobølgeovnen i et par minutter, og så er selve bønnerne optøet, selvom skralden måske stadig virker lidt frossen.
Dressing
  • Lav en blanding af mayonnaise, græsk yoghurt 10%, æblecidereddike, og honning (kan erstattes af sukrin). Smag til med salt og peber. Bland dressingen i din coleslaw
Servering
  • Varm spidskålsblade i mikrobølgeovn, og læg dem på en tallerken. Anret med coleslaw, og læg laks i mindre stykker ovenpå. Halver avocado og fjern sten. Skær avocado i skiver og anret på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her