5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave
  • Frisk og sund i smagen
  • Kalorielet for vægttab

Ulemper

  • Uden at være i ketose, kan den for nogle ikke være tilstrækkelig mættende
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Her får du en hurtig og nem fiskecurry, der er kalorielet og smagfuld. Den har mange gode ingredienser, der hjælper dit helbred, som ingefær, fisk og kokosmælk, og hvis du er i ketose, er jeg sikker på, at du føler dig mæt og glad efter denne omgang

Hurtig og frisk fiskecurry

Bedøm denne ret

4 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid20 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 424kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 34g
Fedt: 27g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 3 stk hvidløgsfed
  • 10 gram frisk ingefær revet
  • 1 stk frisk chili blanding
  • 2 stk løse tomater
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 stk rødløg
  • 1 spsk garam masala
  • 1 tsk tørret spidskommen
  • 1 tsk gurkemeje
  • 0,5 tsk salt
  • 400 gram kokosmælk
  • 1 stk lime
  • 300 gram torsk
  • 1 bundt frisk koriander, kan undlades
Blomkålsris
  • 1 spsk smør
  • 350 gram blomkålsris

Fremgangsmåde

Fiskecurry
  • Dette er en hurtig og nem fiskesuppe, der smager dejligt. Så lad os komme i gang med at lave mad! Start med at tilsætte følgende ingredienser i en skål (eller i en blender), som skal blendes sammen. Riv ingefær, pres hvidløgsfed, hak chili og halver tomater, og tilsæt dem i skålen. Blend det sammen.
  • Varm kokosolie i en dyb pande eller en gryde. Hak løg og steg dem på panden i et minut. Tilsæt krydderierne, spidskommen, garam masala og gurkemeje, og svits det kortvarigt i 20-30 sekunder. Tilsæt de blendede ingredienser og steg i 1-2 minutter. Tilsæt kokosmælk og salt og bring det til at koge.
  • Tilsæt fisk, og lad det simre i ca. 10 minutter. Lav dine blomkålsris imens. Pres limesaft fra en hel lime, og hak en håndfuld koriander, hvis du har det, og tilsæt også denne.
Blomkålsris
  • Tilsæt smør til en pande, og når smørret er varmt, tilsætter du blomkålsris. Steg det ved hård varme i 2-3 minutter og læg det derefter til side. Du kan enten tilsætte en del af det i din fiskecurry, og lade det tage lidt smag, eller servere det ved, så man selv kan tilsætte blomkålsrisene.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her