11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nem at lave
  • Godt næringsindhold

Ulemper

Tid
8
Smag
7
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

En crack slaw benytter hvidkål og gulerod fra coleslaw, og steger det ved hård varme som en wok, sammen med blandt andet hakket svinekød og æg. Den er low carb, og super hurtig lavet, og så smager den ret godt!

Hurtigstegt crack slaw (Stegt svin og æg)

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid25 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 710kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 33g
Fedt: 64g
Fiber: 8g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 3 stk hvidløgsfed
  • 0,5 stk rødløg
  • 2 spsk kokosolie smagsneutral
  • 3 stilke forårsløg
  • 400 gram hakket svinekød
  • 30 gram frisk ingefær
  • 1 spsk chilisauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 30 gram sesamfrø ca. 2 spsk
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 0,5 stk hvidkål
  • 1 stk gulerødder
  • 1 stk æg

Fremgangsmåde

  • Hak løg, hvidløgsfed og forårsløg, og skær derefter hvidkål og gulerod i strimler.
  • Tilsæt kokosolie på panden og steg løg og hvidløgsfed. Tilsæt svinekød og steg til det er gennemstegt. Tilsæt ingefær, sriracha sauce (eller anden chilisauce), soja, sesamfrø og æblecidereddike, og steg det i 3-5 minutter ved hård varme.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og steg igen i nogle minutter, eller indtil hvidkålet begynder at blive lidt mørt.
  • Lav plads i midten af panden og klæk et æg. Mix det rundt med resten af retten og steg videre i et par minutter. Smag til med soja, salt og peber, og server med lidt mere sriracha sauce på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her