3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Smager godt som fladbrød
  • Kan bruges til mange ting, men fantastiske til indisk mad

Ulemper

Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Keto naan brød kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men fungerer rigtig godt til indisk mad. Brødet smager godt, og er ikke som mange andre klassiske naanbrød forsøg, du kan finde. Vi har eksperimenteret med en fathead dej som udgangspunkt, og resultater er blevet super godt!

 

Keto naan brød

Bedøm denne ret

3.62 fra 26 stemmer
Køkkentid20 min
Ventetid10 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 4 naan brød
Type: [Keto]
Kalorier: 323kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 17g
Fedt: 25g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 150 gram revet ost
  • 30 gram græsk yoghurt 10%
  • 1 stk æg
  • 80 gram mandelmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 30 gram smør
  • 3 stk hvidløgsfed

Fremgangsmåde

  • Varm ovnen til 200° C
Dej
  • Tilsæt græsk yoghurt og revet ost i en skål, og smelt det i mikrobølgeovnen 1 minut minut. Rør i det ca. hvert halve minut.
  • Smelt smør, og tilsæt æg, mandelmel samt det smeltede smør til skålen med osteblandingen. Ælt det sammen med hænderne, indtil det bliver en samlet klump. Del den i 3-4 klumper på et stykke bagepapir, og mas dem flade. Form dem som du ønsker dine naan brød skal være.
  • Bag dem i ovnen i 11-12 minutter, eller indtil de får farve. Hvis der opstår bobler, er det bedst lige at springe dem med en gaffel, så de ikke begynder at hæve op.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her