8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Anderledes og god marinade
  • En god kombination af et Keto måltid
  • God næringssammensætning

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Det her er en fiskeopskrift som krydres lidt udover det sædvanlige. Selve marinaden får en sprød skorpe på fisken, som giver den et lækkert kick og en god smag. Vi serverer fisken med hvidløgsstegte grøntsager, så simpelt og lækkert som det kan være. Det er en super god og passende kombination for et godt Keto måltid

 

Kryddermarineret fisk med stegte grøntsager i hvidløg

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid20 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 725kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 60g
Fedt: 48g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Fisk
  • 450 gram torsk eller anden hvid fisk
  • 10 gram pinjekerner
  • 15 gram valnødder
  • 40 gram parmesan
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 15 gram mayonnaise
  • 2 spsk olivenolie
Grøntsager
  • 1 stk broccoli
  • 1 bundt asparges
  • 50 gram cherrytomater
  • 1 spsk smør
  • 3 stk hvidløgsfed

Fremgangsmåde

Fisk
  • Tænd for ovnen på 200°. Tag en foodprocesser eller en minihakker, og blend pinjekerner, valnødder, parmesan, basilikum og olivenolie. Blend det indtil det er helt blendet sammen.
  • Rør så mayonnaisen ind med en ske, og smør fisken med marinaden.
  • Tilsæt ca. 50 ml vand i et lille ovnfast fad og læg fiskene der. Bag det i ca. 15 minutter, eller indtil du synes at skorpen er i risiko for at blive for mørk.
Grøntsager
  • Imens fisken bager skærer du blomkål i buketter, fjerner bunden af dine asparges og skærer dem over 3-4 gange. Så tilsætter du smør til en pande og presser dine hvidløgsfed på panden. Steg kortvarigt og tilsæt så asparges og broccoli. Steg i 3-4 minutter og tilsæt så asparges og steg igen i nogle minutter, indtil du synes de passer til din smag i konsistensen.
  • Server dine hvidløgsstegte grøntsager med den lækre marinerede fisk
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her