5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hammer god og anderledes cæsarsalat
  • Godt næringsindhold til Keto

Ulemper

  • Mange forskellige forberedelser i spil på én gang
Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Kylling cæsarsalat med brød til! Ja, du læste rigtigt! 90 sekunders Keto brød, som er yderligere ristet i ovnen. Retten er endnu en klassisk variation af cæsarsalat, dog med en alternativ dressing. Næringsindholdet er Keto og retten er hammer god!

Cæsarsalat med 90 sekunders Ketobrød

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid20 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 761kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 50g
Fedt: 56g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Cæsarsalat
  • 300 gram bacon
  • 300 gram kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 bundt frisk persille
  • 2 stk æg
  • 1 stk avocado
  • 300 gram blandet salat
  • 60 gram parmesan
Dressing
  • 80 gram græsk yoghurt 10%
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 20 gram parmesan
  • 2 spsk citronsaft
90 sekunders Ketobrød
  • 50 gram mandelmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 stk æg
  • 2 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde

Ketobrød
  • Tænd ovnen på 190°.
  • Fordel mandelmelet i 2 skåle. Tilsæt derefter 1⁄2 tsk. bagepulver, 1 spsk. olivenolie og et æg i hver skål. Bland det godt.
  • Giv skålene 90 sekunder i mikrobølgeovnen på skift. Tag brødene ud af skålene, og lad dem køle af.
  • Når de er afkølet, skærer du skiver af brødet og lægger det på en bageplade.Dryp med lidt olivenolie, og krydr eventuelt med lidt oregano. Bag dem i ovnen i ca. 5-8 minutter.
Kylling, bacon og æg
  • Steg baconen på en pande, og marinér kyllingen imens med olivenolie, salt, peber, hakket persille og presset hvidløgsfed. Steg kyllingen på baconpanden, til den er gennemstegt. Skær kyllingen i skiver.
  • Kog æggene i 7 minutter. Hæld vandet fra, og hæld koldt vand over i 10-20 sekunder. Så er æggene klar.
Dressing
  • Pres hvidløg og bland alle ingredienserne til dressingen godt sammen.
Avocado og servering
  • Skær avocadoen i skiver, og halvér æggene.
  • Læg salat på en tallerken, så kylling, bacon, halve æg, avocado i skiver, lidt revet parmesan og brødskiver. Hæld dressing over, eller hav den med på sidelinjen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her