9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Virkelig en god suppe
  • Så god en suppe, at den er vores go-to ret
  • En utrolig lækker og intens smag

Ulemper

  • Kræver lidt simren
Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En super lækker ret med en meget intense smag lime, flødeost og koriander. Du kan ikke smage sellerien, men det er utrolig lækkert at have i suppen. Det er den bedste suppe vi kender, og samtidigt meget keto venlig. Alle vil synes denne ret er utrolig intens og lækker, Keto eller ej.

 

Kyllinge enchilada suppe

Bedøm denne ret

4.5 fra 2 stemmer
Køkkentid25 min
Ventetid40 min
Samlet tid1 t 5 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 787kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 37g
Fedt: 65g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 225 gram kyllingebryst
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 stilke bladselleri
  • 1 stk peberfrugter
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 bundt frisk koriander, kan undlades
  • 200 gram hakkede tomater
  • 2 tsk tørret spidskommen
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk chilipulver
  • 0,5 tsk cayennepeber
  • 800 ml bouillon
  • 250 gram flødeost
  • 1 stk lime

Fremgangsmåde

  • Start med at stege kyllingen i lidt fedtstof i en stor gryde. Når kyllingen er færdigstegt, tager du den fra og lægger den på et skærebræt.
  • Hak bladselleri og peberfrugt. Pres hvidløg, og hak koriander. Kom mere olie i gryden, og svits bladselleri, peberfrugt og hvidløg. Lad det stege, indtil sellerien er blød og ikke længere knaser (ca. 3-4 minutter). 
  • Tilsæt hakkede tomater, og bland det godt. Lad det varme op i 2-3 minutter. Tilsæt så alle krydderierne, og lad det koge i et par minutter mere. 
  • Tag 2 gafler, og riv kyllingen fra hinanden. Det er lidt besværligt, men det er det hele værd. 
  • Kom kyllingestrimler, hønsebouillon og koriander i gryden.
  • Bring suppen i kog, skru ned for varmen, og lad det simre i 20 minutter.
  • Tilsæt flødeost, kog op, og sænk varmen igen. Lad det simre i 15-20 minutter og gerne længere, hvis du har tid til det. 
  • Tilsæt limesaft inden servering. Servér eventuelt med lidt ekstra frisk koriander på toppen. 
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her