4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Grøn, lækker og mættende
  • Relativt hurtig at lave
  • Lavt antal kulhydrater
  • Hverdagsagtig

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En god, grøn og fyldig ret, der blander en rigtig god kombination af sunde og lækre råvarer. Salaten er mættende, har tilstrækkeligt med fibre og sunde fedtstoffer til Keto. Retten smager både godt, og er en meget normal og hverdagsret, som alle kan spise

Kyllingesalat med feta og hjemmelavede pesto

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid15 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 661kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 49g
Fedt: 50g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 50 gram bacon
  • 300 gram kyllingebryst
  • 125 gram blandet salat
  • 50 gram cherrytomater
  • 75 gram feta
Hjemmelavede pesto
  • 6 spsk olivenolie ca. 70 ml
  • 40 gram parmesan
  • 0,25 bundt frisk basilikum
  • 30 gram pinjekerner
  • 1 stk hvidløgsfed

Fremgangsmåde

Kød og stegning
  • Start med at stege din bacon på en pande. Tag det af, når det nok for din smag. Skær kyllingebryst i nogle store stykker og krydder med salt og peber. Steg det på panden i 5-10 minutter, indtil de er gennemstegt, som jo afhænger af tykkelsen på dit kød.
Hjemmelavede pesto
  • Tilsæt olivenolie, pinjekerner, hvidløgsfed og basilikumblade i en blender, og riv parmesan i. Blend det i et minuts tid, og så har du hjemmelavede pesto på ingen tid!
Salat og servering
  • Skyl salat og læg det på en tallerken. Skær cherrytomater i halve, og server dem på tallerknen med baconstykker, kylling og feta på toppen. Styg med pesto over salaten inden servering
Noter:
Ernæringsberegningen er vurderet ud fra, at der spises 2/3-dele af pestoen
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her