5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Simpelt og nemt
  • Stadig lækkert og sundt

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Simpelt og lækkert får du her en ret med stegt laks og en hurtig græsk salat, der både er sund smagfuld og god

Laks og græsk salat

Bedøm denne ret

4 fra 5 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid10 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 593kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 34g
Fedt: 49g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 250 gram laksefilet
  • 100 gram tomater
  • 1 stk agurk
  • 1 stk rødløg
  • 100 gram blandet salat
  • 50 gram oliven
  • 100 gram feta
Dressing
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk balsamico eddike

Fremgangsmåde

  • Start med at krydre laksen med salt og peber. Hvis du har en speciel fiskekrydderi blanding med fennikel, krydrer du den med det. Tilsæt lidt fedtstof på en pande og steg laksen først 2 minutter på siden uden skind, og derefter 5-6 minutter på siden med skind. Du skal ikke være bange for, at skindet brænder lidt på, da vi ikke spiser skindet her.
  • Halver tomater, skær agurk i skriver og rødløg i både. Lav en dressing af olivenolie og balsamico. Læg salat i bunden af tallerknerne, og læg rødløg, agurk og tomat på lag. Stryg med dressing og læg oliven og feta på toppen. Server den græske salat med laks til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her