5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Simpelt og nemt
- Stadig lækkert og sundt
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Simpelt og lækkert får du her en ret med stegt laks og en hurtig græsk salat, der både er sund smagfuld og god
Laks og græsk salat
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 250 gram laksefilet
- 100 gram tomater
- 1 stk agurk
- 1 stk rødløg
- 100 gram blandet salat
- 50 gram oliven
- 100 gram feta
Dressing
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk balsamico eddike
Fremgangsmåde
- Start med at krydre laksen med salt og peber. Hvis du har en speciel fiskekrydderi blanding med fennikel, krydrer du den med det. Tilsæt lidt fedtstof på en pande og steg laksen først 2 minutter på siden uden skind, og derefter 5-6 minutter på siden med skind. Du skal ikke være bange for, at skindet brænder lidt på, da vi ikke spiser skindet her.
- Halver tomater, skær agurk i skriver og rødløg i både. Lav en dressing af olivenolie og balsamico. Læg salat i bunden af tallerknerne, og læg rødløg, agurk og tomat på lag. Stryg med dressing og læg oliven og feta på toppen. Server den græske salat med laks til.