9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Kraftig og velsmagende
  • Nem at lave og relativt hurtig

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Mulligatawny suppe er vores lækreste bud på en karrysuppe der er super egnet til Keto. Det er faktisk en indisk suppe, som er ualmindeligt god, og som giver et varmt og lækker kick af smag.

Mulligatawny suppe

Bedøm denne ret

5 fra 3 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid30 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 753kcal
Kulhydrater: 9.5g
Protein: 42g
Fedt: 59g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 300 gram kyllingebryst
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk tørret spidskommen
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 2 stk porrer
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 800 ml vand*
  • 1,5 stk grøntsagsbouillon terning
  • 2 tsk tørret timian
  • 100 ml piskefløde
  • 100 ml flødeost
  • 2 stk løse tomater
  • 50 gram cashewnødder

Fremgangsmåde

  • Tilsæt olivenolie i en stor gryde og varm det op. Skær kylling i spiserette størrelser imens, og tilsæt det i gryden. Steg det indtil det er gennemstegt.
  • Tilsæt så karry og spidskommen. Hak løg fint, peberfrugt fint og porre i skiver. Tilsæt det hele til gryden og steg det i et par minutter. Pres hvidløgsfed i gryden og tilsæt grøntsagsbouillon. Lad det simre i 20-30 minutter
  • Tilsæt timian, piskefløde og flødeost, og kog retten op til den bobler. Skær tomater i mindre stykker imens. Server suppen med hakket tomater på toppen. Hak cashewnødder i mindre stykker og drys på hver tallerken. Velbekomme!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her