7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig at lave, og super nem
- Ekstra lækker paneret kylling
Ulemper
- Kan mangle lidt fedt
Endelig vurdering af retten
En fiks og lækker kyllingeret ud over det sædvanlige. Retten er Low Carb og Keto venlig, og har en rigtig god sammensætning, der gør den lækker og nem. Kyllingen er udsøgt, og marineret på en lækker måde. Prøv den.
Paneret kyllingeret med grønt
Bedøm denne ret
Ingredienser
Kyllingeret
- 600 gram kyllingebryst
- 50 gram mandelmel
- 2 stk æg
- 1 spsk smør til stegning
- 1 stk rødløg
- 80 gram cheddar
Tilbehør
- 2 stk avocado
- 2 stk squash
- 1 stk pesto, færdigkøbt
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnen på 200°
- Kom mandelmel i en skål (du kan også selv blende mandler til mel), og klækdine æg i en anden skål. Pisk dem sammen med en gaffel.
- Vend først kyllingestykkerne i æggemassen og så i mandelmelet. Steg demi smør på en pande, indtil ægget på kyllingen bliver brunet. Det gør ikke noget, hvis kyllingen ikke er helt gennemstegt, for den skal bages om lidt.
- Læg kyllingestykkerne over i et ovnfast fad, i takt med at de bliver færdige.Hak rødløg imens. Drys til sidst med cheddar og hakket rødløg, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
- Brug en spiralizer til at lave zucchinipasta. Har du ikke sådan en, kan duskære dem selv, men de bliver ikke lige så fine.
- Skær avocadoerne i skiver.
- Anret på en tallerken med zucchinipasta, kylling, avocado i skiver og pesto.