4.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Keto og low carb
- Let og sommerlig
- Simpelt og lækkert hvis varmen tager appetitten
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Denne ret er en super god og let aftensmadsret, der bliver sprød og smag kyllingefilet, sammen med en let, sommerlig og simpel salat. Det er en udmærket Keto ret, der egner sig bedst til varme dage
Sprøde parmesanmarinerede kyllingebryst med let sommersalat
Bedøm denne ret
Ingredienser
Sprød parmesanmarineret kyllingebryst
- 400 gram kyllingebryst
- 1 tsk tørret oregano
- 1 tsk hvidløgspulver, kan undlades
- 60 gram parmesan
- 35 gram mandelmel
- 1 stk æg
- 2 spsk olivenolie
Sommersalat
- 0,5 stk agurk
- 3 stk løse tomater
- 0,5 stk rødløg
- 40 gram sukkerærter
- 30 gram radiser, kan undlades
Salatdressing
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk sennep
- 0,5 tsk sukrin, kan undlades
Fremgangsmåde
Sprød parmesanmarineret kyllingebryst
- Skær dine kyllingebryst på langs, så de bliver mindre. Klæk nu et æg i en skål, og riv parmesan find i en anden skål. Tilsæt mandelmel til skålen med parmesan. Tilsæt oregano også, hvidløgspulver, og salt og peber.
- Vend dine kyllingestykker i æg, og derefter i parmesanblandingen. Steg det på en pande i godt med fedtstof. Lav salaten og dressingen imens.
Salat
- Hak agurk fint, skær rødløg i skiver og skær tomat i både. Skær sukkerærter over 1-2 gange, så de er store stykker, og skær radiser i skiver. Læg det i en skål og lav salatdressingen, som du tilsætter.
Salatdressing
- Bland olivenolie, sennep og sukrin, samt salt og peber. Smag den til og hæld den over salaten. Server salaten til dine sprøde kyllingestykker, og server dem gerne med en god klat sennep til.