4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Keto og low carb
  • Let og sommerlig
  • Simpelt og lækkert hvis varmen tager appetitten

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Denne ret er en super god og let aftensmadsret, der bliver sprød og smag kyllingefilet, sammen med en let, sommerlig og simpel salat. Det er en udmærket Keto ret, der egner sig bedst til varme dage

Sprøde parmesanmarinerede kyllingebryst med let sommersalat

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid10 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 662kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 59g
Fedt: 42g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Sprød parmesanmarineret kyllingebryst
  • 400 gram kyllingebryst
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk hvidløgspulver, kan undlades
  • 60 gram parmesan
  • 35 gram mandelmel
  • 1 stk æg
  • 2 spsk olivenolie
Sommersalat
  • 0,5 stk agurk
  • 3 stk løse tomater
  • 0,5 stk rødløg
  • 40 gram sukkerærter
  • 30 gram radiser, kan undlades
Salatdressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep
  • 0,5 tsk sukrin, kan undlades

Fremgangsmåde

Sprød parmesanmarineret kyllingebryst
  • Skær dine kyllingebryst på langs, så de bliver mindre. Klæk nu et æg i en skål, og riv parmesan find i en anden skål. Tilsæt mandelmel til skålen med parmesan. Tilsæt oregano også, hvidløgspulver, og salt og peber.
  • Vend dine kyllingestykker i æg, og derefter i parmesanblandingen. Steg det på en pande i godt med fedtstof. Lav salaten og dressingen imens.
Salat
  • Hak agurk fint, skær rødløg i skiver og skær tomat i både. Skær sukkerærter over 1-2 gange, så de er store stykker, og skær radiser i skiver. Læg det i en skål og lav salatdressingen, som du tilsætter.
Salatdressing
  • Bland olivenolie, sennep og sukrin, samt salt og peber. Smag den til og hæld den over salaten. Server salaten til dine sprøde kyllingestykker, og server dem gerne med en god klat sennep til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her