6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Fintunet til at være en rigtig lækker Keto ret
  • Smagen er god, cremet og saltet
  • Squash pastaen gør det fint i denne kombination

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Vi har forsøgt at skabe den bedste squash pasta carbonara, og den har været lidt undervejs. Nu er vi kommet frem til den bedste pasta carbonara med squash, som der kan laves. Den steges ved lav varme, så vi undgår af æggene bliver til røræg, men alligevel koges. Den smager overraskende godt for hvad det er. Keto og low carb format.

Squash pasta carbonara

Bedøm denne ret

3.94 fra 15 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid15 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 607kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 35g
Fedt: 46g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 3 stk squash
  • 150 gram bacon
  • 2 stk æg
  • 50 gram parmesan
  • 50 ml piskefløde

Fremgangsmåde

  • Start med at skære sine zucchini over én gang. Brug så enten en spiralizer til at lave squash pasta, eller en skræller til at lave strimler af zucchini, helt ind til midten. Vend din zucchini og gør det samme på den anden side. Smid midten ud, da den kun bliver til væske.
  • Varm en pande med olivenolie og sauter bacon indtil det er gennemstegt, ved omkring 5 minutter.
  • Imens din bacon steger, laver du en æggeblanding. Pisk æg, fløde og revet ost sammen, indtil det har en lind og cremet konsistens.
  • Skru op for varmen, tilsæt dine zucchini og sauter dem i panden sammen med bacon, indtil de bliver lidt bløde. Sæt varmen på lav varme, og hæld langsomt æggeblanndingen over panden, imens du rører. Den lave varme vil koge ægget, men sikre, at det ikke bliver til røræg, så det er vigtigt at varmen er lav.
  • Slut af med at krydder med salt og godt med peber, anrettet på en tallerken. Simpelt og lækkert.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her