8.0
Kulhydrater / pers.

Smag
8
Tid
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En hurtig lavet ret, der kombinerer både kød og grønt i et. Kan laves med præcist det kød/grønt man evt. har liggende i køleskabet, og kan derfor varieres fra gang til gang.

Squashbåde med fyld

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid20 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Low carb]
Kalorier: 445kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 47g
Fedt: 22g
Fiber: 0g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk squash
  • 300 gram hakket oksekød
  • 40 gram tomatpure
  • 100 gram champignon
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 2 tsk tørret oregano
  • 100 gram revet ost

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200° C 
  • Skær champignonen i små stykker, og steg på panden i smør. Steg kødet på samme pande, indtil det er gennemstegt. Hak løg og peberfrugter i mens, og tilsæt det også. Krydder med oregano, og smag til med salt og peber.
  • Halvér squashen, og skrab midterfyldet ud. Bland det enten i retten på panden, eller smid det ud.
  • Smør tomatpure i bunden af squashen, og fordel kødfyldet i dine squash både. Drys med ost på toppen
  • Bag i ovnen i 15-20 min. til osten er gylden
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her