5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Lækker og meget mættende
- Masser af gode fedtstoffer og fibre
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En rigtig lækker Keto morgenmadsret, der samtidigt er vegetarisk. Den kan dog spises af alle, da den er super lækker i sig selv. Den kombinerer halloumi og lidt grønt, sammen med æg og avocado, og har tonsvis af gode fedtstoffer, fibre og smag.
Stegt halloumi med æg og avocado (vegetarisk)
Bedøm denne ret
Ingredienser
Morgenmadsplatte
- 100 gram halloumi ost
- 0,5 stk avocado
- 1 stk æg
- 25 gram blandet salat
Dressing
- 30 gram græsk yoghurt 10%
- 0,5 spsk ketchup
- 1 tsk stødt paprika
- 1 stk hvidløgsfed
Fremgangsmåde
Halloumi
- Start med at skære halloumi i skiver, og steg det på en pande ved middel varme. Skiverne skal være tynde, men det skrumper også ved stegning. Sæt en
- Sæt vand til at koge, og læg ægget i når det koger. Skru ned for varmen og kog det i 7 minutter. Hæld vandet fra og tilsæt kold vand i et minuts tid. Skral så ægget og halvér det.
- Lav dressingen ved at blande alle ingredienser, og smag til med salt og peber.
- Hak lidt salat, og halver avocadoen. Tag stenen ud og brug en ske til at tage indmaden ud. Anret tallerknen med salat i bunden, stegt halloumi, avocado og et smilende æg. Hæld lidt dressing over inden servering