16.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækker og anderledes ret

Ulemper

  • Lidt gulerod kan erstattes for at mindske kulhydraterne
Tid
7
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Her får du en ret, der er et super godt og friskt Keto måltid, der dog indeholder gulerødder, og derfor ca. 16 kulhydrater per person. Retten langtidsbager and og river det til strimler, og lynsteger grøntsager. Gulerødderne kan nemt erstattes med fx. peberfrugt og sukkerærter, for at sænke kulhydrat mængden

Strimlet and med friske grøntsager

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid1 t 30 min
Samlet tid1 t 50 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 565kcal
Kulhydrater: 16g
Protein: 45g
Fedt: 33g
Fiber: 8g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Andebryst
  • 400 gram andebryst ca. 2 stk
  • 100 ml grøntsagsbouillon terning
  • 0,5 stk appelsin skralden derfra
  • 15 gram ingefær
  • 0,25 tsk stødt kanel
  • 0,25 tsk cayenne peber
Grøntsager
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 stk gulerødder
  • 150 gram grønne bønner
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 10 gram ingefær
  • 2 spsk sojasauce
  • 40 gram mandler

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 200°
  • Kog vand og tilsæt i en skål (ikke plastikskål) og tilsæt én hel bouillon terning og opløs den. Skær skræl af ingefær og riv ingefær i sammen med skrællen fra ca. en halv appelsin og en skvat saft. Tilsæt også ingefær og cayenne peber.
  • Tag et ovnfast fad og tilsæt andebryst, sammen med bouillonvæsken. Bag det i ovnen i 90 minutter. Hvis skindet er øverst kan den være en anelse ristet på toppen, og så kan du lige overveje at lægge staniol over. Tag det ud efter 90 minutter, lad det afkøle og riv kødet fra hinanden med 2 gafler.
  • Sæt det ind igen når det er revet fra hinanden, og bag indtil grøntsagerne er færdige.
  • Hvis dine grønne bønner er ƒrosne skal de opgøes i mikrobølgeovn. Skræl gulerødder og skær i lange stimler, eventuelt med en skræller, så de bliver meget tynde.
  • Tilsæt olivenolie til en pande, skræl ingefær og tilsæt på panden. Pres hvidløgsfed og sauter de to i et minuts tid. Tilsæt sojasauce og derefter grøntsagerne og steg dem indtil de virker møre og spiseklar.
  • Anret en tallerken med det stimlede and og grøntsagerne, og drys med hakkede mandler inden servering
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her