2.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Nem og hurtig at lave
- Smager fantastisk
- God Keto ret, der kan spises af alle
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Det er en ren Keto klassiker, der kan spises i det meste slags vejr, og samtidigt er ganske nemt, billigt og lækkert for alle. Vi tager en svinemørbrad og tilsætter spinat og mozzarella i midten. Så wrapper vi den i bacon og bager den, og så serverer vi den med en fin og lækker blomkålsmos. Server den med dit favorit Keto tilbehør
Svinemørbrad med bacon og blomkålsmos
Bedøm denne ret
Ingredienser
Svinemørbrad
- 400 gram svinemørbrad
- 1 tsk salt
- 0,5 tsk peber
- 1 tsk stødt paprika
- 0,5 tsk chilipulver
- 0,25 tsk stødt spidskommen
- 125 gram mozzarella
- 70 gram frisk spinat
- 125 gram bacon
Blomkålsmos
- 0,5 stk blomkål
- 2 spsk smør
- 2 spsk flødeost
- 0,25 bundt frisk persille
Fremgangsmåde
Svinemørbrad
- Tænd for ovnen på 200°
- Skær sener fra din svinemørbrad væk, hvis der er nogen. Skær så kødet på langs, for at åbne det op og lægge fyld i det.
- Læg spinat langs i midten af din svinemørbrad over hele din svinemørbrad. Læg så mozzarella stykker ovenpå spinaten. Tag nu bacon og vikl det rundt om din svinemørbrad.
- Lav en blanding af krydderierne og læg det på en tallerken. Rul så din svinemørbrad med bacon i krydderiblandingen. Læg det et ovnfast fad og bag det i ovnen i 18 minutter på 200°.
Blomkålsmos
- Tag en gryde og tilsæt vand og en tsk salt. Kog vandet op til kogepunkt imens du skærer blomkål i buketter. Kog broccoli i 6 minutter. Tilsæt det så i en foodprocesser, og gem lidt ca. 100-200 ml af kogevandet.
- Tilsæt smør og flødeost, samt salt og peber, og smag det til. Tilsæt eventuelt lidt af kogevandet hvis det skal være tyndere.
Servering
- Hak persille fint og drys over maden inden servering