11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig og nemt
  • Fint og velsmagende

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Denne ret gik fra at være en "alt hvad vi har i køleskabet", til at være et velsmagende og hurtigt måltid, der er hverdagsagtigt, og som smager herligt.

Tomatbønner med kylling

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid25 min
Ventetid10 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 609kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 54g
Fedt: 31g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 350 gram kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 0,5 stk squash
  • 75 gram chorizo
  • 100 ml rødvin
  • 400 gram hakkede tomater
  • 30 gram tomatpure
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 stk hønsebouillon terning
  • 100 gram grønne bønner
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 50 gram parmesan

Fremgangsmåde

Klargøring og stegning
  • Tilsæt olie til panden, skær kylling i spisestørrelser, krydder med salt og peber, og steg på panden til de er gennemstegt. Flyt til en tallerken og gem til senere
  • Tilsæt mere olivenolie, hak løg fint, og tilsæt det på panden. Imens det steger, hakker du peberfrugter i stimler, squash i små stykker, og skærer chorizo i mindre stykker også. Steg det hele på panden i ca. 3 minutter.
  • Tilsæt så rødvin, hakkede tomater, tomatpure, tørret oregano og hønsebouillon terning. Fyld din dåse med hakkede tomater med vand, og tilsæt det også. Krydder med salt og peber, og bring det til kogepunktet
  • Tilsæt kylling igen, sammen med de grønne bønner, skru ned for varmen, og lad det simre i ca. 10 minutter. Hvis du bønner er på frost, skal de lige optøs inden du tilsætter dem. Rør i det ofte. Smag til efter 10 minutter.
Servering
  • Hak persille og bland i retten, og gem lidt, til at drysse på toppen inden servering. Riv parmesan på toppen inden servering
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her