7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Super simpelt
- Varm, god og velsmagende
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Simpel som den er, får du her en søndagsgryde. Det er en gryderet med mørbrad, der koges ind med en tomatsauce, fløde og flere typer af grøntsager. Den er yderst simpel og giver god anledning til at tømme køleskabet for de rester, der snart skal bruges. Smagen i sig selv er god, og den kan spises af alle, Keto eller ej
Søndags Ketogryde
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 600 gram svinemørbrad
- 250 gram champignon
- 1 stk rødløg
- 3 spsk smør
- 400 gram hakkede tomater
- 2 tsk tørret basilikum
- 100 ml bouillon
- 200 ml fløde 18%
Blomkålsris
- 500 gram blomkålsris
- 2 spsk smør
Fremgangsmåde
- Hak løg fint og skær svinemørbrad i skiver. Steg begge i smørret i en gryde. Tilsæt resten af ingredienserne undtagen champignon og fløde. Lad retten simre i 45 minutter med låg.
- Rens champignon og skær dem i skiver. Vend dem i gryderetten, tilsæt fløde, og kog den videre i 15 minutter. Lav dine blomkålsris imens.
- Kog gryderetten op og smag den til med salt og peber.
Blomkålsris
- Tilsæt smør på en pande. Når smørret er gyldent tilsætter du dine blomkålsris og steger dem ved hård varme i 2-3 minutter. Husk at vende dem ofte.
- Server blomkålsris til søndags ketogryde