11.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Smagfuld og lækker
- Kraftig og selvstændig, uden behov for tilbehør
Ulemper
- Simretid kan være en ulempe
Endelig vurdering af retten
En god og lækkert gullash, som vi laver med pastinakker, oksebov og gulerødder, og serveres med keto 90 sekunders rugbrød. Gullash kan nemt spises alene, men keto brødet er en god tilføjelse. Det er en ret til flere dage, og som kan spises af alle, Keto eller ej.
Gullasch med pastinakker og ketobrød
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 2 stk rødløg
- 600 gram oksebov
- 1 spsk olivenolie
- 50 gram flødeost
- 1 tsk chilipulver
- 80 gram tomatpure
- 400 ml flåede tomater
- 2 tsk tørret timian
- 2 tsk stødt paprika
- 2 stk pastinakker
- 2 stk gulerødder
- 4 stk hvidløgsfed
- 50 ml rødvin
- 600 ml bouillon
2 Ketoboller
- 50 gram mandelmel
- 1 tsk bagepulver
- 2 stk æg
- 2 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
Gullash
- Gør grøntsagerne i stand og derefter kødet. Hak løg og hvidløg fint. Skær pastinakker og gulerødder i mindre stykker og hak chili. Tag et nyt skærebræt og skær oksebov i stykker af ca. 2x2 cm.
- Steg løg og hvidløg ved middelvarme i olivenolie, i en stor pande. Tilsæt kødet og steg det til det bliver brunt på flere sider. Tilsæt chili, gulerødder og pastinakker. Steg i et par minutter mere. Tilsæt paprika, timian, rødvin, flåede tomater, oksebouillon, tomatpure og flødeost. Bland det godt og kog det op. Sæt låg på, og lad retten simre i ca. 2 timer på middel/undermiddel varme.
Ketoboller
- Ingredienslisten er beregnet til 2 boller. Så tag 25g mandelmel, 0,5 tsk bagepulver, 1 æg og 1 spsk olivenolie, og læg det i en skål. Bland det med en ske. Bag den i mikrobølgeovnen i 90 sekunder, hvorefter du får en hurtigt og lækkert keto brød. Før det bliver rigtig lækkert, skal du lige halvere det med en brødkniv, og riste det på en brødrister eller i ovnen. Server ketoboller den lækre gullash