7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Mættende og grøn
- Hurtig at lave
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En flankesteak med salat er et godt match. Her topper vi den blot med asparges rullet i bacon, som giver retten et godt og ekstra præg. Den er lettere overdådig, men er samtidigt ernæringsmæssig god og fornuftig kalorielet
Flankesteak med avocadosalat og asparges
Bedøm denne ret
Ingredienser
Flankesteak
- 1 spsk olivenolie
- 350 gram flankesteak (frys resten ned)
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 spsk smør
Salatbund
- 125 gram rucola
- 80 gram cherrytomater
- 0,5 stk rødløg
- 2 stk avocado
Asparges i bacon
- 1 bundt asparges
- 125 gram bacon
Fremgangsmåde
- Det tager ikke lang tid at stege en flankesteak, så vi forbereder den, og gør derefter klar med resten af retten. Tag en pose og læg din flankesteak i. Pres hvidløgsfed, og krydder med enten en slags grill krydderi, eller blot salt og peber. Lad den trække imens vi ordner resten.
Asparges i bacon
- Tag 2-3 asparges og læg dem sammen. Rul bacon rundt om dem. Gør det samme med alle, og steg dem på en pande indtil bacon er stegt efter dit behov, da aspargesene også er færdig til den tid.
Salatbund
- Lav imens en salatbund af rucola, cherrytomater, rødløg i skiver og avocado, fordelt på dine tallerkner. Tag nu din flankesteak.
Flankesteak
- Steg din flankesteak i smør på en pande. Vi gav den 5 minutter på hver side, som gjorde den medium-gennemstegt. Giv den mere, hvis du ikke ønsker noget rødt i midten.