6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nem og simpel at lave
  • Sund keto ret med kød og grøntsager

Ulemper

  • Mayonnaise på rapsolie, som blev klart bedste resultat
Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En simpel og nem keto aftensmadsret, der kombinerer et stykke lød med masser af grøntsager, og supplerer med en hjemmelavede italiensk inspireret mayonnaise. Retten er lækker, nem at lave og super velsmagende.

 

Marinerede snitzel med grøntsager og hjemmelavede mayonnaise

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid25 min
Ventetid20 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 887.5kcal
Kulhydrater: 5.5g
Protein: 61g
Fedt: 79g
Fiber: 1.5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Skinkescnitzel og grøntsager
  • 400 gram skinkeschnitzel
  • 1 stk æg
  • 30 gram flødeost
  • 100 gram parmesan
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 stk broccoli
  • 2 stk gulerødder
  • 0,5 stk citron
Krydret mayonnaise
  • 1 stk æg
  • 1 tsk sennep
  • 200 ml koldpresset rapsolie
  • 0,5 stk citron
  • 3 tsk tørret oregano
  • 3 tsk tørret basilikum
  • 2 tsk tørret persille
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • 1 tsk chilipulver

Fremgangsmåde

Skinkescnitzel og grøntsager
  • Start med at marinere dine skinkescnitzel, så de ligger klar til at blive stegt. Klæk et æg i en skål, tilsæt flødeost, oregano, salt og godt med peber, pisk det med en gaffel. Riv parmesanost fint i en anden skål. Tag nu din skinkescnitzeler og vend dem først i æg og derefter i parmesanost. Læg dem til side på en tallerken.
  • Hæld vand i en gryde, tilsæt salt kog det op. Skær broccoli i buketter og gulerødder i skiver. Kog dem i 5 minutter i gryden og hæld vandet fra.
  • Tilsæt lidt fedtstof på en pande og steg dine skinkeschnitzel ved lav til middel varme, imens du laver mayonnaisen. De skal have ret lav varme, for at marinaden ikke brænder på, så lad den stige i ca. 8-10 minutter på hver side, alt efter varmen.
Mayonnaise
  • Skil æggeblommen fra æggehviden, og tilsæt æggeblommen i en blender (gem æggehviden eller smid det ud). Tilsæt olie, sennep og citronsaft fra en halv citron, sammen med alle krydderierne, samt salt og peber. Blend det i et par minutter, og voilà, så har du en lækker krydret mayonnaise. Smag til med salt, peber og mere citron.
  • Servér mayonnaise med stegt skinkescnitzel og kogt gulerødder og broccoli, skær både af din halve citron der er tilbage, og læg dem ved.
Noter:
Vi har estimeret, at man kun spiser lidt under halvdelen af mayonnaisen, og det tager ernæringsberegningen udgangspunkt i
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her