5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Fin kombination af forskellige ting
Ulemper
- Kræver bagt chiaknækbrød på forhånd
Endelig vurdering af retten
En super lækker og hurtig morgenmadstallerken, der kombinerer Keto knækbrød med en halv avocado og et blødkogt æg. Vi har smidt en håndfuld spinat med. Morgenmadsretten har et godt næringsindhold og en god mæthed i sig selv.
Morgenmadstallerken af æg, Keto knækbrød og avocado
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk æg
- 0,5 stk avocado
- 30 gram frisk spinat
- 2 stykker chiaknækbrød Chiaknækbrød opskrift her
Fremgangsmåde
- Tilsæt vand i en gryde. Når vandet koger, skruer du lidt ned for varmen og lægger ægget i med en spiseske. Kog det i 6-7 minutter, alt efter æggets størrelse. Er det stort, så tag ca. 7, er det lille så tag 6 minutter. Hæld vandet fra, og hæld koldt vand i gryden. Skræl ægget inden servering
- Halver avocado og fjern stenen. Krydder den halve avocado med salt og peber, og læg den på en tallerken sammen med lidt spinat. Tag nu 2 stykker chiaknækbrød, og eventuelt smør dem med smør eller tilsæt andet pålæg du ønsker.
- Server avocado og spinat med det kogte æg og chiaknækbrød.