5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Fin kombination af forskellige ting

Ulemper

  • Kræver bagt chiaknækbrød på forhånd
Tid
7
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En super lækker og hurtig morgenmadstallerken, der kombinerer Keto knækbrød med en halv avocado og et blødkogt æg. Vi har smidt en håndfuld spinat med. Morgenmadsretten har et godt næringsindhold og en god mæthed i sig selv.

Morgenmadstallerken af æg, Keto knækbrød og avocado

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid5 min
Ventetid8 min
Samlet tid13 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 420kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 19g
Fedt: 28g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Tilsæt vand i en gryde. Når vandet koger, skruer du lidt ned for varmen og lægger ægget i med en spiseske. Kog det i 6-7 minutter, alt efter æggets størrelse. Er det stort, så tag ca. 7, er det lille så tag 6 minutter. Hæld vandet fra, og hæld koldt vand i gryden. Skræl ægget inden servering
  • Halver avocado og fjern stenen. Krydder den halve avocado med salt og peber, og læg den på en tallerken sammen med lidt spinat. Tag nu 2 stykker chiaknækbrød, og eventuelt smør dem med smør eller tilsæt andet pålæg du ønsker.
  • Server avocado og spinat med det kogte æg og chiaknækbrød.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her