8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super lækre ingredienser
  • Smager super og mætter godt

Ulemper

  • Mange ingredienser
Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Her får du en frokostplatte med alt det bedste til Keto. Vi kombinerer røræg med masser af blandet salat, lidt bacon, avocado, cashewnødder og mayonnaise. Frokostretten har så mange lækre ting, som gør den smaddergod.

Luksus frokostplatte med alt det bedste Keto

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid15 min
Ventetid10 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 557kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 29g
Fedt: 37g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 30 gram bacon
  • 0,5 stk avocado
  • 50 gram blandet salat
  • 20 gram cashewnødder
  • 20 gram cherrytomater
  • 15 gram mayonnaise

Fremgangsmåde

  • Start med at stege bacon på en pande uden fedtstof. Steg til det er gennemstegt og læg til side. Klæk nu æg i et glas eller en skål, og pisk det sammen med en gaffel. Tilsæt det til panden og steg æg til røræg. Lav salat imens.
  • Hak salat fint og skær cherrytomater i halve. Læg i en skål og tilsæt røræg og bacon. Halver en avocado, fjerne sten og tilsæt indmaden til salaten.
  • Server salaten med cashewnødder og eventuelt med lidt mayonnaise til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her