11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Anderledes ret
  • Lækker og smagfuld

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En gazpacho er en herlig og sød sommersuppe, som serveres kold og med forskelligt topping. Her laver vi den i en super Keto version, der er nem, hurtig og dejlig smagfuld

Cremet Keto gazpacho

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid25 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 632kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 11.5g
Fedt: 59g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Gazpacho
  • 1 stk peberfrugter
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk avocado
  • 300 gram tomater
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 2 spsk citronsaft
  • 3 tsk æblecidereddike
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 80 gram olivenolie
  • 0,5 stk agurk
Topping
  • 2 stilke forårsløg
  • 100 gram feta

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen på 200°
  • Skær siderne af peberfrugt og fjern kernerne. Læg dem med ydersiden opad, krydder med lidt salt og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter
  • Hak løg fint, og skær tomater i kvarte. Fjern sten og skal fra avocado og læg løg, avocado, og tomater i en blender eller food processor.
  • Når peberfrugterne er færdig, fjernet du skindet og tilsætter dem også i blenderen. Tilsæt hvidløgsfed, æblecidereddike og hakket persille. Blend det hele og tilsæt olivenolie. Smag til med salt og peber.
Topping og servering
  • Hak agurk og forårsløg helt fint og brug det som topping.
  • Spis enten din gazpacho kold, eller tilsæt den i en gryde og varm den til den bliver lettere lunken.
  • Drys med agurk og forårsløg, og feta på toppen
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her