11.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Anderledes ret
- Lækker og smagfuld
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En gazpacho er en herlig og sød sommersuppe, som serveres kold og med forskelligt topping. Her laver vi den i en super Keto version, der er nem, hurtig og dejlig smagfuld
Cremet Keto gazpacho
Bedøm denne ret
Ingredienser
Gazpacho
- 1 stk peberfrugter
- 1 stk rødløg
- 1 stk avocado
- 300 gram tomater
- 2 stk hvidløgsfed
- 2 spsk citronsaft
- 3 tsk æblecidereddike
- 0,5 bundt frisk persille
- 80 gram olivenolie
- 0,5 stk agurk
Topping
- 2 stilke forårsløg
- 100 gram feta
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnen på 200°
- Skær siderne af peberfrugt og fjern kernerne. Læg dem med ydersiden opad, krydder med lidt salt og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter
- Hak løg fint, og skær tomater i kvarte. Fjern sten og skal fra avocado og læg løg, avocado, og tomater i en blender eller food processor.
- Når peberfrugterne er færdig, fjernet du skindet og tilsætter dem også i blenderen. Tilsæt hvidløgsfed, æblecidereddike og hakket persille. Blend det hele og tilsæt olivenolie. Smag til med salt og peber.
Topping og servering
- Hak agurk og forårsløg helt fint og brug det som topping.
- Spis enten din gazpacho kold, eller tilsæt den i en gryde og varm den til den bliver lettere lunken.
- Drys med agurk og forårsløg, og feta på toppen