11.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig at lave
- Smager dejligt og kan spises selvstændigt
- Kalorielet og sundt
Ulemper
- Mere protein end fedt
Endelig vurdering af retten
Denne wok kan sagtens spises selvstændigt, da den er ekstremt lækker, mættende og sund, og de mange forskellige og aflange grøntsager. Retten er low carb, hurtig at lave og super smagfuld
Hurtig grøn wok med kylling
Bedøm denne ret
Ingredienser
Wok kød
- 1 spsk kokosolie
- 1 tsk rød karrypasta
- 250 gram kyllingebryst
Wok grøntsager
- 2 spsk kokosolie
- 1 tsk rød karrypasta
- 0,5 stk broccoli
- 2 stk gulerødder
- 125 gram sukkerærter
- 1 stk porrer
- 0,5 stk rødløg
- 1 stk peberfrugter
- 2 stk hvidløgsfed
- 15 gram frisk ingefær
- 50 ml bouillon
- 15 ml sojasauce
- 1 tsk stødt karry
Tilbehør
- 150 gram shirataki nudler, kan undlades
Fremgangsmåde
Klargøring af maden
- En wok som denne skal klargøres inden du begynder at stege, fordi tingene skal gå hurtigt, når først vi er i gang.
- Skær derfor broccoli i buketter, halver porre på langs, og skær den i strimler. Skær rødløg i strimler og peberfrugt i skiver. Skrald så gulerødder og skær dem i aflange og mindre stykker.
- Skrald ingefær og pil hvidløgsfed, så det også er klar.
Stegning
- Tilsæt nu kokosolie på en pande, derefter rød karrypasta og steg så kylling til det er gennemstegt. Læg det til side på en tallerken
- Tilsæt så kokosolie igen, derefter rød karrypasta og så broccoli samt gulerødder (som er hårde grøntsager). Steg i 2 minutter, tilsæt så sukkerærter, porre, peberfrugter og rødløg, sammen med presset hvidløgsfed og ingefær. Tilsæt Ketoliv Bone Broth, soja og karry og steg i 2 minutter.