11.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Kalorielet og smagfuldt
- Anderledes og god ret
Ulemper
Endelig vurdering af retten
I denne opskrift har vi eksperimenteret med smagfulde måder at servere laks på, og serverer derfor denne i spidskålsblade, i en kombination med coleslaw og edamamebønner. Et kæmpe hit, og en god opskrift, der er kalorielet, men med et godt næringsindhold Keto
Grøntsagswraps med laks, coleslaw og edamamebønner
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 225 gram laksefilet
- 0,5 stk spidskål ca. 250-300 gram
- 2 stk gulerødder
- 50 gram edamamebønner
- 35 gram mayonnaise
- 50 gram græsk yoghurt 10% ca. 3-4 spsk
- 2 tsk æblecidereddike
- 1 tsk honning
- 1 stk avocado
Fremgangsmåde
Laks og bagning
- Start med at krydre laksen med salt og peber. Tilsæt lidt væske i et ovnfast fad, og læg laksen. Tænd for ovnen på 200°, og bag ovnen i ca. 15 minutter.
Coleslaw
- Riv nu gulerødder i en skål. Tag de 4 yderste lag af spidskål fra, og læg dem til side, så de kan brug dem som wraps/skåle. Skær spidskål fint. Læg det i skålen.
- Pil edamamebønner, hvis du har købt dem som hele bønner. Hvis de er på frost, kan du sagtens optøe dem direkte i mikrobølgeovnen i et par minutter, og så er selve bønnerne optøet, selvom skralden måske stadig virker lidt frossen.
Dressing
- Lav en blanding af mayonnaise, græsk yoghurt 10%, æblecidereddike, og honning (kan erstattes af sukrin). Smag til med salt og peber. Bland dressingen i din coleslaw
Servering
- Varm spidskålsblade i mikrobølgeovn, og læg dem på en tallerken. Anret med coleslaw, og læg laks i mindre stykker ovenpå. Halver avocado og fjern sten. Skær avocado i skiver og anret på toppen.