8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtigt og simpelt
  • Godt mulighed for variation, og smager ganske godt

Ulemper

Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Når det skal være simpelt, hurtigt og mættende, er dette en ret, der passer perfekt til jobbet. Den tager ingen tid at lave, og kombinerer nogle simple ingredienser, der mætter og nærere. Det er den simple hverdagsret på Keto, uden så meget pjat.

Simpel pølseret med rosenkål, toppet med pinjekerner

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 522kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 20g
Fedt: 44g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 spsk kokosolie
  • 250 gram rosenkål
  • 3 stk pølser gerne med en godt krydret smag
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 30 gram pinjekerner
  • 0,25 stk citron

Fremgangsmåde

  • Her får du en nem og hurtig ret, der mætter godt på Keto. Start med at skære lidt af bunden af dit rosenkål, som oftest er lidt hårdt, og fjern blade, der virker dårlige. Skyl dem godt, og lad dem tørre på et viskestykke.
  • Tilsæt kokosolie på en pande og tilsæt rosenkål. Steg i 3-4 minutter. Skær dine pølser i spisestørrelser imens. TIlsæt dem, steg i et minuts tid mere. Tilsæt så presset hvidløgsfed, samt ca. 1-2 spsk citronsaft og skal fra en kvart citron.
  • Tag en lille pande og tørsteg pinjekerner. Drys pinjekerner over retten inden servering
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her