7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtigt og nemt
- Utrolig lækkert
- Pitabrød der faktisk puffer og smager godt
Ulemper
- Kræver 3 mm i tykkelsen for at puffe, og kan derfor være vanskelige at lave
Endelig vurdering af retten
En rigtig god og vellykket opskrift på Keto pitabrød der puffer. Det er pitabrød der faktisk virker, som smager herligt og som har et godt næringsindhold til Keto. De smager super godt i sig selv, og resten bestemmes af indholdet, som her laves med tun og æg.
Pitabrød med tun og æg
Bedøm denne ret
Ingredienser
Pitabrød
- 140 gram revet ost
- 1 stk æg
- 6 spsk pofiber
Indhold
- 2 stk æg
- 140 gram tun
- 1 stk rødløg
- 150 gram blandet salat
Dressing
- 100 gram creme fraiche 18%
- 15 gram mayonnaise 1 spsk
- 0,5 tsk salt
- 0,5 tsk peber
- 2 spsk citronsaft
- 1 bundt frisk purløg
- 5 gram sukrin, kan undlades ca. 1 tsk
Fremgangsmåde
Pitabrød
- Tænd ovnen på 200°
- Læg osten i en skål, og smelt den i mikrobølgeovnen. Tag den ud, og rør meden ske. Tilsæt pofiber og derefter ægget. Rør hurtigt, til det er en samletmasse. Brug gerne hænderne. Tilsæt mere pofiber, hvis dejen stadig hængerfast i gryden. Den skal have konsistens lidt som en frisk bolledej, der slippergryden, når du løfter den.
- Del dejen i to, og læg dem på et stykke bagepapir. Læg et stykke bagepapirovenpå. Pres dejstykkerne flade under bagepapiret, til de har en passendetykkelse på ca. 3 mm. Brug eventuelt en kagerulle. Det kan være svært at lavedem præcis 3 mm tykke, men hvis de bliver for tynde, puffer de desværre ikke.Så hellere for tykke end for tynde
- Bag dem i ca. 12 minutter, til de er brune og puffede
Dressing og fyld
- Bland alle ingredienserne sammen til dressingen.
- Kog æggene 6-7 minutter.
- Hak rødløg, skær salat og gør tunen klar. Skær dine pitabrød op, og tilsæt fyld og dressing