12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækker sund fisk
  • God og syrlig smag i coleslaw salaten

Ulemper

  • Ok med kulhydrater - dog mere end hvad der for nogle er acceptabelt
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

En lækker fiskeret, der er low carb, og acceptabelt på fedtet. Retten har godt med fibre og er dejlig sund. Coleslaw salaten har en lækker blanding af sur og salt, og du kan vælge at tilføje lidt sødme. Generelt en god og sund fiskeret

Torsk med coleslaw og avocado

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid8 min
Samlet tid23 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Indkøbspris: 47,95 kr
Kalorier: 474kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 32g
Fedt: 32g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Coleslaw
  • 300 gram hvidkål ca. et halvt
  • 2 stk gulerødder
  • 1 bundt frisk koriander, kan undlades
  • 1 stk rødløg
  • 40 gram jalapenos
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 stk lime
  • 0,5 tsk tørret spidskommen
  • 1 stk avocado
Fisk
  • 300 gram torsk
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde

Coleslaw
  • Snit hvidkål fint, og riv gulerødder på et rivejern. Kom det i en stor skål.
  • Hak koriander og jalapeños, og skær løg i strimler. Bland det i skålen med hvidkål og gulerødder
  • Lav en marinade af olivenolie, limesaft, spidskommen, salt og peber, og rør det godt rundt. Smag eventuelt til med lidt Erythritol (f.eks. sukrin), hvis du har det, og vil have marinaden mere sødlig. Bland den godt, og hæld den over salaten.
Fisk
  • 4. Krydr fisken med salt og peber. Varm olie eller smør på en pande, og steg din torsk i 3-4 minutter på hver side.
Servering
  • Anret fisken på en tallerken, og læg coleslaw ved. Dryp lidt god olivenolie på din coleslaw her til sidst. Halvér din avocado, og læg en halv avocado på hver tallerken.
Noter:
Det er rigtigt at gulerødder som udgangspunkt har mange kulhydrater, opskriften er dog ernæringsberegnet og er ok på KETO, til trods for hvidkål og gulerødder. 
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her