9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækker, stærk og god
  • Passer til mange sammenhænge
  • Hverdagsagtig og kan spises af alle, Keto eller ej

Ulemper

  • Retten bliver faktisk meget bedre af at simre i 60 minutter, som trækker den lidt ned på points. Men det behøves ikke nødvendigvis.
Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
10
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

En rigtig lækker og nem chili con carne - uden så meget besvær og uden kulhydrater. Den lavde mængde kulhydrater og den moderate mængde fedt, gør retten ideel til Keto. Den er smagfuld og lækker, og kan spises af alle

Den bedste KETO chili

Bedøm denne ret

5 fra 3 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid1 t 10 min
Samlet tid1 t 20 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Indkøbspris: 30,40 kr
Kalorier: 668kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 38g
Fedt: 53g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Chiligryde
  • 0,5 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 3 stk hvidløgsfed
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 tsk chilipulver
  • 1 tsk tørret spidskommen
  • 1 tsk stødt paprika
  • 0,5 tsk cayennepeber
  • 500 gram hakket oksekød
  • 400 gram hakkede tomater
  • 100 ml bouillon
Topping
  • 0,5 stk rødløg
  • 150 gram cheddar
  • 0,5 bundt frisk koriander, kan undlades
  • 2 stk avocado
  • 50 gram jalapenos
  • 100 gram creme fraiche 38%

Fremgangsmåde

Chiligryde
  • Hak løg, grøn peber og hvidløgsfed, og steg det i olivenolien på en høj pandeeller en i gryde. Steg det i ca. 5 minutter.
  • Tilsæt krydderierne, og steg det i ca. 30 sekunder mere, og tilsæt derefterkødet. Lad det stege, indtil kødet er gennemstegt.
  • Hæld hakkede tomater og oksebouillon ved, og læg låg på. Lad det simre ved middel varme i ca. 1 time og gerne mere.
Topping og servering
  • 10 minutter før servering gør du toppingen klar. Hak løg og eventuelt koriander, og skær cheddar ud og avocado i skiver.
  • Servér chiligryden med cheddar, japapeños, koriander, avocado i skiver, hakket løg og cremefraiche.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her