7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Super nem og hurtig at lave
- Krydret og smagfuld
Ulemper
- Ganske få fibre
Endelig vurdering af retten
Kokosmælk, hvidløg, ingefær, kylling og mange andre lækre sager, gør denne suppe til en Keto supersuppe på en stormende og køling efterårsdag! Den er ekstremt sund, simpel og kraftig i smagen
Tom Kha Gai, en lækker thailandsk suppe
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 300 gram kyllingebryst
- 400 gram kokosmælk
- 400 ml bouillon
- 400 ml vand*
- 1 tsk rød karrypasta
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 stk lime
- 20 gram frisk ingefær revet
- 0,5 tsk tørret basilikum
- 0,25 tsk stødt spidskommen, kan undlades
- 30 gram creme fraiche 18%
- 0,5 stk broccoli til broccoliris
Fremgangsmåde
- Skær kyllingen i spisestørrelser, og steg dem i lidt fedtstof i en stor gryde. Steg, til det er gennemstegt.
- Tilsæt kokosmælk i gryden sammen med kyllingebouillon, vand, rød karyypasta, pressede hvidløgsfed, limesaft, revet ingefær, salt, basilikum og evt. spidskommen.
- Kog det op, til det bobler, og sænk temperaturen til middel varme. Læg låg på gryden, og lad det simre i 25 minutter.
- Tilsæt cremefraiche, og lad det simre i 5 minutter mere. Servér, som den er, eller med broccoli- eller blomkålsris til.