1.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig at lave om morgenen
- Smager godt og kan varieres på mange måder
Ulemper
- Rå æg er for nogle ikke lige sagen
Endelig vurdering af retten
En æggelatte er for mange en simpel og hurtig morgenmad, som faktisk holder dem mæt rigtig længe. Latten blander rå æg med kaffe, og derudover en række andre ingredienser efter behov. Den har en god smag, og da den piskes, får den en lækker top af skum.
Æggelatte
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk æg
- 1 kop kaffe
- 1 tsk kokosolie eller MCT olie
- 1 tsk kanel
Fremgangsmåde
- Brug en miniblender eller en stavblender, og tilføj simpelt alle ingredienser og blend det godt. Du kan med fordel fylde dit glas eller termokrus med varm vand, og lade det stå imens du laver resten.
- Du kan supplere med lidt ekstra fedt, hvis du oplever, at den ikke holder dit mæt særlig længe. Alternativt er du ikke fedttilvænnet eller i ketose. Mangler den sødme, kan du tilføje 1 tsk sukrin.