5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Let og lækkert
  • Syrlig og smagfuldt
  • God til de dage, hvor det skal gå hurtigt

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Denne sommerret er til varme dage, hvor du mest af alt har lyst til at springe aftensmaden over, men du alligevel ynder dig lidt lækkert. Aftenmadsmåltidet er simpelt at lave, hurtig og smager godt. Det er super Keto venligt, sundt og nærende, og bedst af alt, let!

Bacon i asparges på salatbund med mozzarella

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid10 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 657kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 33g
Fedt: 55g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Asparges i bacon
  • 1 bundt asparges
  • 125 gram bacon
Salat
  • 125 gram blandet salat
  • 150 gram cherrytomater
  • 125 gram mozzarella
  • 30 gram mandler
Salatdressing
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk balsamico eddike
  • 1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Asparges i bacon
  • Start med at lægge din bacon på et skærebræt, hver for sig. Fordel nu asparges i bunker i den ene side af sin bacon, og rul dine asparges bunker ind i bacon. Stik eventuelt en tandstik igennem dem, hvis du vil være sikker på, at de alle holder sin struktur. Steg dem på en pande i 5-6 minutter, og vend dem ofte, eller på en grill.
Salat
  • Skyld salat og tomater. Læg salat som en bund på tallerknen, og skær cherrytomater i halve. Læg dem ved. Riv mozzarella i stykker og læg det oven på, og drys afslutningsvis med salt og peber. Steg mandler på en tør pande, og hæld dem over.
Salatdressing
  • Bland olivenolie, balsamicoeddike og saft fra en halv citron i en skål. Tilsæt salt og peber og hæld det over din salat.
  • Server asparges i bacon med den simple, lette og syrlige salat.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her