4.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Mættende og lækre
- Store og luftige
- Ikke tørre ligesom nogle proteinpandekager
Ulemper
- Flere specielingredienser
Endelig vurdering af retten
Super lækre og luftige pandekager med blåbær. Der er blåbær i dejen, og det gør at pandekagerne ikke virker tørre, som nogle proteinpandekager kan. De har meget få kulhydrater, godt med protein og fedt, og mættende
Blåbærs pandekager luftige og bløde (4g kulhydrater kun)
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 2 stk æg
- 125 ml mandelmælk
- 2 spsk kokosfibermel
- 75 gram mandelmel
- 40 gram proteinpulver, valgfri smag
- 1 tsk bagepulver
- 1 spsk sukrin
- 50 gram frosne blåbær
Fremgangsmåde
- Tilsæt alle ingredienserne undtagen blåbær i en blender. Blend det i et par minutter.
- Optø blåbær i mikrobølgeovnen og tilsæt dem blenderen og bland det rundt (Ikke blend det!)
- Varm fedtstof på en pande og steg pandekagerne på panden. Vores var ca. 12-15 cm i diameter.