9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Intens og god smag
  • Godt næringsindhold

Ulemper

Smag
8
Tid
7
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En chili con carne er en nødvendighed i dit opskriftskartotek, og denne bliver serveret uden bønner for at holde Keto linjen, men bønner kan for mange sagtens spises. Opskriften er super lækker, hvor salamien gør ekstra underværker. En rigtig god opskrift på keto chili con carne

 

Bønneløs chili con carne

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid30 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 882kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 55g
Fedt: 67g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 gram hakket oksekød
  • 75 gram salami
  • 2 stk peberfrugter
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 tsk stødt karry
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 tsk tørret spidskommen
  • 400 gram hakkede tomater
  • 1 terning bouillon
  • 50 ml piskefløde
Topping
  • 50 gram cheddar
  • 1 stk avocado, kan undlades

Fremgangsmåde

  • Hak løg og hvidløg fint. Tilsæt det til en stor gryde, sammen med olivenolie. Steg det ved middelvarme, så hvidløgsfeddet ikke brænder på. Tilsæt hakket oksekød, og steg videre. Skær salami i skiver og skiverne over i 3 stykker, så du får små stykker salami. Tilsæt det også til retten
  • Hak peberfrugter fint, og tilsæt det, når køddet er gennemstegt. Steg videre i et par minutter, og tilsæt så alle krydderier, hakket tomater og oksebouillon. Lad retten simre i 15 minutter. Smag den til med salt og peber.
  • Tilsæt piskefløde til retten, kog det op, og lad den simre imens du dækker bord og gør cheddar og evt. avocado klar, ved at halvere den og skære indmaden i skiver.
  • Smag din chili con carne igen, og tilsæt hvad du synes den mangler. Server bønneløs chili con carne med cheddar på toppen og eventuelt avocado skiver til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her