9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Sovs og boller er lige så godt på dag to. Lav nyt tilbehør.

Ulemper

Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Dag to: Italienske kødboller i tomatsauce, spækket med mozzarella og et lækkert tvist af basilikum. Opskriften har en lækker intens smag, og er en ret for alle. Selv dine børn vil elske denne italienske familieret fra Toscana

 

Dag to: Italienske kødboller med squash tilbehør

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid2 min
Ventetid4 min
Samlet tid6 min
Opskrift til: 1 personer
Kalorier: 654kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 50g
Fedt: 47g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 portion dag to: Italienske kødboller eller andet tilbehør, hvis du er træt af squash pasta

Fremgangsmåde

  • Varm sovs og kødboller fra i går, og spis enten squash pasta til, eller lav et andet tilbehør som er grønt og lækkert!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her