9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • En lækker italiensk ret
  • Krydret og god
  • En god ret til dagen efter. Stegte grøntsager passer også fint ind.

Ulemper

    Tid
    7
    Smag
    9
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Dag to ret: En krydret omgang kødboller i en ny og lækker sovs af parmesan. Den kan spises med stegte grøntsager eller med squash nudler til. Den er lidt anderledes men utrolig lækker. Et godt måltid for hele familien, da andre nemt kan få almindelig pasta til!

    Dag to: Kødboller i parmesansovs (med stegte grøntsager)

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid5 min
    Ventetid5 min
    Samlet tid10 min
    Opskrift til: 1 person
    Kalorier: 615kcal
    Kulhydrater: 9g
    Protein: 44g
    Fedt: 45g
    Fiber: 2g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 1 portion dag to: Kødboller i parmesansovs
    • 0,5 stk broccoli
    • 2 stk gulerødder

    Fremgangsmåde

    • Dette er en ret til dagen efter, fra den oprindelige opskrift "Kødboller i parmesansovs med squash nudler". Resterne spiser vi med stegt broccoli og gulerødder..
    • Skær broccoli i buketter og skrald gulerødder. Skær gulerødderne over på tværs 1-2 gange, og skær dem i strimler. Steg grøntsagerne ved hård varme i 4-5 minutter. Server med en portion lækker kødboller med parmesansovs!
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her