1.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God kombination af smagsnuancer
  • Forholdsvis hurtig at lave

Ulemper

  • Kan være besværlig at lave på panden
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Denne omelet laver den klassiske omelet om til en æstetisk lækker ret. Omeletten er foldet ind over hinanden, med cheddarost som lim. Servér denne omelet til brunch for dine nærmeste, og vi kan love dig, at de vil være imponerede! Kun fantasien sætter grænser for, hvad du ellers kan tilføje omeletten

Bacon-cheddar omelet

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid2 min
Ventetid5 min
Samlet tid6 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 491kcal
Kulhydrater: 1g
Protein: 31g
Fedt: 32g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 40 gram bacon ca. 2 skiver
  • 2 stk æg
  • 30 gram cheddar

Fremgangsmåde

  • Steg de to skiver bacon på panden
  • Omeletten laves hurtigt, og du skal lige have fluks, for at den foldes rigtigt. Så sørg for at du har alle ingredienserne klar
  • Tilsæt fedtstof til en pande. Tilsæt æg i en skål, bland dem godt rundt og tilsæt salt og peber. Hæld det på panden
  • Når du kan se, at kanterne af omeletten begynder at tage farve, lægger du de to skiver bacon i midten af omeletten, og lader den stege i 30 sekunder mere
  • Læg osten oven på dine bacon stykker, og sørg for at det ligger lige i midten
  • Fold 2 sider af omeletten ind over osten, og lad den stege lidt, imens du holder dem sammen. På denne måde bliver osten som lim af omeletten sider
  • Gør det samme med de to andre sider, sådan at omeletten bliver foldet i en lille firkant
  • Vend omeletten og steg den kort på den anden side
  • Server den eventuelt med lidt ekstra bacon ”drys”, lidt spredt cheddar, eller  lidt purløg
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her