10.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Super lækkert tilbehør, der passer til næsten alt
- Grønt, protein og fedtholdigt
Ulemper
- Lidt kulhydrater, men oftest helt fint sammen med et stykke protein.
Endelig vurdering af retten
En ekstremt lækker omgang tilbehør, der passer til næsten hvad som helst. Det passer fint til Keto, er både sundt, protein og fedtholdigt. Tilbehøret er hurtigt at lave og super velsmagende
En udsøgt bønnesalat med mandler, feta og parmesan
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 300 gram grønne bønner
- 40 gram feta
- 0,25 bundt frisk persille
- 40 gram parmesan
- 30 gram mandler
- 0,5 stk avocado
Fremgangsmåde
- Start med at sætte vand til at koge. Tilsæt godt med salt og kog bønnerne i et par minutter, alt efter, hvor meget knas du ønsker at bønnerne skal have.
- Hæld vandet fra og tilsæt kold vand. Køl den ned til lunkne. Hæld vandet fra igen, og drys feta over bønnerne. Bland det godt med hænderne. Hak persille og bland i.
- Anret bønnerne på et fad, skær parmesan i små skiver og drys på toppen. Hak mandler til splinter og drys også på toppen. Skær avocado i skiver og anret på toppen, og så er retten klar!